Szeretnénk, ha a volt ferences klastrom Önnek is a lelki feltöltődés helyét jelenthetné. Ezt célozzák saját programjaink, de lehetősége van saját közösségével is eljönni hozzánk. Ha egyénileg érkezik, szeretettel fogadjuk a plébánián. Lelkigyakorlataink bentlakásosak, elhelyezés két-háromágyas szobákban teljes ellátással. Lelkigyakorlatot tartott nálunk korábban P. Berhidai Piusz OFM, Juhos Ferenc SVD, P. Dr. Barsi Balázs OFM, Werner József SVD, P. Ocsovai Grácián OFM, Dr. Prof. Bolberitz Pál, P. Kercza Csaba Asztrik OFM, Péntek Zsolt, P. Palkó Júlián OFM, Prof. Dr. Puskás Attila, P. Tímár Asztrik OFM.

Következő lelkigyakorlat:

 

NAGYBÖJTI LELKIGYAKORLAT MÁRIAGYŰDÖN
2020. március 20-22.

 

Lelkigyakorlatot hírdetünk Máriagyűdön, ahol a nagyböjtben pálos szerzetes  vezetésével készülhetünk legnagyobb ünnepünkre, a húsvétra. Ebben az esztendőben P. Balla Péter Barnabás plébános látogat el hozzánk, hogy imádságával, gondolataival megerősítsen minket.

A lelkigyakorlatra előre kell jelentkezni. Részletes tájékoztatás, jelentkezési lap letölthető innen. Telefon: 30/349-1065 

Kitölthető dokumentum (word) itt.


Élménybeszámoló:

adventi lelkigyakorlat Garadnay Balazs atyaval 03 BK

 

 

Szűz Mária földjére léptünk

Vágytuk és vártuk az Advent eljövetelét Imatársaimmal! Szíveinkben éreztük, hogy Jézus és Szent Édesanyja, Mária hív bennünket. A meghívót, Keresztes Andor atya Máriagyűd plébánosán keresztül kaptuk meg, e gyönyörű szépségbe, nyugalomba. Megérkezésünkkor tudtuk és éreztük, szent e föld, melyet lábunk érint.

Fogadtatásunk a befogadó szeretet örömében zajlott, vártak ránk és a hazaérkezés boldogságát élhettük meg, mint talán az egykori tanítványok, akik lelkeik tartalmát úgy fejezték ki, "Uram, jó nekünk itt lenni". A zarándok szálló tiszta, szép szobái a zarándok ember nyugalmát biztosítják. Tovább a teljes élménybeszámolóhoz.